top of page

Gruppo per ricerce di mercato

Pubblico·18 membri

Atitudinea ConteazaPare-se că pe mulți din cunoscuții mei nu îi interesează argumentul, afirmația, adevărul ci .. atitudinea. Deci dai totul la gunoi pentru că i se pare că ai avut sprânceana sus, ai avut buza dreaptă, ai fost încruntat, ai stat aplecat prea pe spate, ai arătat cu degetul înainte și alte lucruri asemenea lor.
Atitudinea conteazaDomnule, dacă i-ai deranjat sentimentele și el simte că tu n-ai avut dragoste (cu presupoziția că el are cel mai bun detector de atitudini lăuntrice) atunci nu mai contează nimic pentru el. Preferă înșelarea care îl face să se simtă bine. Dar noi știm că este ceva mai important decât atitudinea, și anume - adevărul.


Atitudinea e unul dintre elementele care diferentiaza oamenii. Parca unele persoane stiu care e atitudinea potrivita fiecarei situatii, insa altele pare ca au dificultati in a se comporta adecvat. Cum invatam oare sa luam atitudine?


E recomandabil sa cunoastem forma autoeducatiei. Sa ne analizam comportamentul, sa ne gandim faptele, spusele, sa evaluam si sa reevaluam. Doar prin autoeducatie, prin eforturile pe care noi le depunem, vom reusi sa ne modelam frumos atitudinea. 041b061a72


Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi fare amicizia con...
bottom of page